Big Brotherin pakka sekoitettiin täysin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat ovat asuneet jo viikkokausia jaettuna kahteen kastiin, slummilaisiin ja paratiisilaisiin. Tänään ryhmät jaettiin jälleen uusiksi, kun talopäällikkö BB-Sampo sai suuren vallan. Muutos olikin merkittävä.

Ennen asukkaiden uuden jaon julkistamista asukkaat saivat esittää Sampolle toiveita omasta sijoituksestaan ja toiveensa perustelut. Suurin osa vetosi siihen, että haluaa olla samalla puolella joidenkin toisten asukkaiden kanssa. Tässä suhteessa Sampo teki fiksuja päätöksiä, sillä hän onnistui toteuttamaan suurimman osan näistä toiveista.

Slummissa asuvat tästä edespäin Sami ja Kätlin, slummissa jo valmiiksi asunut Justiina sekä slummissa omasta halustaan pysynyt Esa A. Paratiisin puolelle siirrettiin slummista Aso, Esa J ja Minna. Paratiisissa saivat puolestaan jatkaa Dana, Nino, Ragnar sekä uusimmat asukkaat Toni ja Marko. Justiinan toive oli saada viettää Kätlinin kanssa aikaa samalla puolella, ja sekin toive toteutui nyt.