Slummi ja paratiisi jaetaan uudelleen! Lue perustelut

Big Brother · Stara.fi

Big Brother talon asukkaat jaetaan uudelleen slummalaisiin ja paratiisilaisiin. Jaon tekee jälleen talon päällikkö BB-Sampo. Hetki sitten asukkaat joutuivat perustelemaan miksi juuri he haluavat olla paratiisissa.

– Tuolle puolelle ei saa karpalolonkeroa, BB-Marko perusteli ensimmäisenä.

– Mua pelottaa ja ahdistaa toi paikka. Mä en haluais sinne. Mun mielestä mä oon enemmän oma itseni tuolla puolella, BB-Nino perusteli.

– Jos edes yhdet alkoholilliset juhlat näkisin tällä puolella Big Brotherissa niin se riittäis mulle, BB-Toni kertoi.

– En vaan halua tuolle puolelle. Haluaisin viettää tän viikon täällä Raksun ja Kätlinin kanssa jos toinen niistä lähtee sunnuntaina, BB-Dana kertoi.

– No olis se ihana viettää sunnuntaihin asti tällä puolella kun olen kuitenkin häätöäänestyksessä, BB-Kätlin perusteli.

– Mulla on sama juttu kuin Ninolla. Tuolla puolella mä en ole oma itseni. Nukun varmaan koko ajan ja masennun. Täällä paratiisissa on kaikki läheiset, Ragnar perusteli.

– Haluaisin Käpän kanssa viettää tän viimeisen viikon, joka toivottavasti ei ole viimeinen viikko. Sampon kanssa on kiva piereskellä Ninon tyynyyn ja kaikenlaista muuta jekkua vois olla tiedossa. Ymmärrän kyllä jos sä Sampo haluat mut tuonne slummiin, Sami kertoi.

– Ehkä mä haluan sinne sen takia kun siellä on Kätlin, Dana ja Sami. Jos Kätlin lähtee nyt sunnuntaina niin mä en ole ehtinyt olla sen kans ollenkaan samalla puolella. Haluaisin tutustua Kätliniin ennen kuin se lähtee, jos se lähtee, Justiina perusteli.

– Mä haluaisin paratiisiin sen takia, että olis kiva saada kokea lämmin suihku ja vatsantäydeltä hyvää ruokaa ja pehmeä sänky. Olisi hyvä tutustua myös Toniin ja Markoon. Täällä on tullut vietettyä jo kaksi viikkoa, ja voisin tulla parantamaan mun koipea sinne, Minna kertoi.

– Olis se mukava päästä sinne puolelle lomailemaan ja ehkä sviittiinkin olisi kiva päästä. Pikku lomaviikko siellä Ramin seurassa tekis terää. Pari viikkoa täällä on vietetty ja eiköhän tämä ole jo nähty, Esa J perusteli.

– Haluaisin sinne puolelle viikon lomalle. Pari viikkoa täällä on kyllä paljon enemmän kuin enemmän, Aso perusteli.

– Pidän toistaiseksi slummia hauskempana. En halua paratiisiin, Esa A kertoi lyhyesti.

Sampo kertoi yrittävänsä ottaa kaikki asianhaarat huomioon ja jakaa asukkaat mahdollisimman tasan slummiin ja paratiisiin. Hän pahoitteli jo etukäteen päätöstensä aiheuttamaa mielipahaa ja toivoi, ettei kukaan ottaisi päätöksiä henkilökohtaisesti.