Kohuttu televisiosarja floppasi rajusti – lopetettiin kahden jakson jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ashton Kutcherin tuottama ja Mischa Bartonin tähdittämä uusi televisiosarja The Beautiful Life on päätynyt ennätysnopeasti hyllylle. Sarja on nimittäin nyt lopetettu vain kahden esitetyn jakson jälkeen.

Sarja nousi otsikoihin jo ennen sen kuvausten alkamista, kun sarjan päätähti Barton joutui vasten tahtoaan pakkohoitoon sairaalan psykiatriselle osastolle. Sairaalareissun takia sarjan kuvausten alkaminen viivästyi parilla viikolla. Nyt kuvaukset voidaan kuitenkin unohtaa, sillä sarja on saanut kenkää CW-kanavalta, Variety-lehti kertoi tänään.

Ohjelman viimeiseksi jäänyt toinen jakso sai vain 1,1 miljoonaa katsojaa, mitä voidaan Yhdysvalloissa pitää rajuna floppina. Bartonin lisäksi sarjassa näyttelivät Corbin Bleu ja supermalli Elle MacPherson. Uutuussarjan tilalla keskiviikkoillassa ryhdytään nyt esittämään Melrose Place -sarjan uuden version uusintoja.