Anna Abreu: ”Olen todella epäuskottava pop-artisti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Anna Abreu on noussut Idols-tähdestä Suomen poptaivaan kirkaimpien tähtien joukkoon, mistä osoituksena on esimerkiksi kaksi erittäin arvostettua Vuoden naissolistin Emma-palkintoa.

Palkinnot ovat tuoneet nuoren artistin uralle varmuutta ja uskottavuutta, mutta viihdelehti Staran haastattelussa hän kertoi ettei juuri välitä siitä mitä muut musiikkialan ammattilaiset hänestä ajattelevat.

– En ole itse ikinä jaksanut kiinnittää huomiota siihen kuinka rokki- ja musapiirit arvostavat minua. Mä olen todella epäuskottava pop-artisti ja mä pysyn sellaisena enkä mä halua muuttaa sellaista silleen, että ”Nyt mää oon tosi katu-uskottava”, Anna Abreu kertoo Staralle.

– Minulla ei ole mitään tarvetta tehdä itsestäni jotain super-katu-uskottavaa. Ei mua oikeesti kiinnosta hirveesti mitä musapiirit tai tämmöiset, niin arvostavatko ne minua artistina hirveästi. Mä olen pelkkä pop-artisti, enkä mä haluakaan olla mikään super-katu-uskottava.

– Mä olen tosi tyytyväinen, että pääsin tällä tavalla pinnalle ja on tosi kovaa duunia pitää se siellä. Ei se ole helppoa, sillä kun tulee nopeasti, niin ei ole kertynyt tarpeeksi pohjatyötä, että pysyisi jatkuvasti pinnalla. Nyt pitää tehdä enemmän duunia että pysyy siellä, Anna kertoi.

Kuuntele Anna Abreun koko haastattelu tästä.