BB-Aso: ”Jos Vappua p**isin niin pääsisin…”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa valmistaudutaan parhaillaan illan suoraan lähetykseen ja häätöäänestysten tulosten julkaisemiseen. Talosta on tällä hetkellä alustavien tilannetietojen mukaan putoamassa BB-Ragnar.

Asukkaat miettivät samalla voisivatko he tehdä jonkinlaisia jäyniä ohjelman juontajalle Vappu Pimiälle haastattelujen aikana. Keskustelu siirtyi – yllättäen – jälleen alapään asioihin, kun erityisesti BB-Aso hehkutti Vapua ja kertoi haaveilevansa intiimistä hetkestä BB-juontajan kanssa.

– Vappu on niin kaunis, et jos sitä panis ja sit kuolis, niin pääsis suoraan taivaaseen. Jos Vappua panisin niin pääsisin taivaaseen, ilman viisumia. Se on kyllä kaunis. Mä en varmaan sen jälkeen panis ketään, Aso hehkutti muiden naureskellessa hänen avautumiselleen.

BB-Marko toi samalla julki pelkonsa siitä, että Vappu esittäisi hänelle tiukkoja kysymyksiä. BB-Nino kuitenkin tyynnytteli uutta tulokasta ja kertoi Vapun olevan ”kiva tyttö”.