BB-Ragnar passitettiin kotiin – Dana murtui kyyneliin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta häädettiin jälleen tänään yksi asukas. Häätöäänestyksessä olivat tällä viikolla talon molemmat virolaisvahvistukset, eli BB-Kätlin ja BB-Ragnar. Heistä kotiin passitettiin lopulta BB-Ragnar.

Tiedon kuultuaan erityisesti BB-Dana murtui kyyneliin, koska hän on viettänyt asukkaista eniten aikaa Ragnarin kanssa ja he ovat nukkuneetkin vierekkäin. Raksun poistuttua Dana jäi vielä itkemään Sampon olkaa vasten.

– En mä olis ikinä uskonut, Dana sai sanotuksi Sampolle.

– Mä olin henkisesti jo niin valmis lähtemään, jälleen kerran häätöuhasta selviytynyt BB-Kätlin ihmetteli.

Ragnar oli lähes koko äänestyksen ajan alakynnessä ja lähdössä kotiin. Tällä viikolla BB-talon päällikkönä oli jo toistamiseen BB-Sampo, joka ansaitsi muiden talon päällikkyyden mukanaan tuomien etujen lisäksi myös immuniteetin häätöäänestyksen nimeämisiin.