Megan Fox irrotteli rintoineen ja alastonkuvineen televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Megan Fox on viimein nähty jo etukäteen kovasti kohutussa Saturday Night Live -ohjelman jaksossa. Samalla huumorintajuinen supertähti pääsi irrottelemaan oikein kunnolla.

Suosikkiohjelman vieraana 23-vuotias Megan Fox nosti osakkeitaan, jotka olivat laskusuunnassa hänen Hitler-kommenttiensa ja kuvausryhmältä saamiensa haukkujen johdosta. Nyt Fox nähtiin pilailemassa myös itsensä ja julkisen imagonsa kustannuksella.

Megan nähtiin jaksossa myös näyttelemässä muiden muassa blondia, kotivideon pornotähteä, puhelintyttöä ja venäläistä morsianta. Hän saapui studioon paljastavassa pikkumustassa, joka oli varustettu valtavalla kaula-aukolla. Hän itse esitteli myös internetistä löytämäkseen väittämiä tekaistuja alastonkuvia. Eräässä kuvassa ”alastomalla” kaunottarella oli hevosen vartalo. Katso kuvia tästä.

– Osa teistä tuntee minut ehkä Transformers-elokuvista ja osa ehkä televisiosta. Mutta suurin osa teistä tuntee minut luultavasti internetissä olevista alastonkuvista. Niitä kuvia on paljon, mutta se on outoa, sillä en muista koskaan poseeranneeni alastomana. Mutta täytyyhän minun olla, koska eihän alastonkuvia muuten voisi olla, Megan Fox vitsaili.