BB-Ason seksipaljastus yllätti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaiden kahtiajako korostui erityisesti eilen, kun slummin asukkaat joutuivat jatkamaan raskasta nimeämistehtäväänsä pitkälle yöhön saakka, ja samaan aikaan paratiisissa järjestettiin railakkaat juhlat.

Juhlajuoman höllentämät huulet laukoivat jälleen uusia paljastuksia, ja BB-Aso vastasi ehkäpä illan mehukkaimmasta paljastuksesta. Hän nimittäin pyysi niitä asukkaita nostamaan kätensä, jotka ovat harrastaneet seksiä oman opettajansa kanssa. Lopulta vain miehen oma käsi nousi ylös. Enempää hän ei kuitenkaan tapauksesta kertonut.

Talossa varsin rauhallisesti käyttäytynyt iranilaisyntyinen mies kertoi olleensa siviilissä varsinainen pukki. BB-Dana komppasi häntä sujuvasti. BB-Marko oli vuorostaan lähellä paljastusta kertoessaan muhinoineensa suomalaisen julkkiksen kanssa. Salaisuus ei kuitenkaan ainakaan vielä paljastunut, sillä hän ei suostunut kertomaan julkkiksen henkilöllisyyttä.