BB-Nino Danasta: ”En panis!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon paratiisin kosteissa bileissä tehtiin eilen mehukkaita paljastuksia, kun jutut pysyivät tiiviisti jalkovälin tietämillä. Isoveli tarjosi asukkaille tasaiseen tahtiin lisää alkoholia. Lopulta BB-Dana uskalsi esittää Ninolle mieltään askarruttaneen kysymyksen.

Homoseksuaali Nino on aiemmin paljastanut harrastaneensa aiemmin seksiä myös naisen kanssa. Dana kysyi häneltä suoraan suostuisiko Nino petihommiin hänen tai Minnan kanssa. Vastaus oli kuitenkin kieltävä ja tyly.

– En panis, Nino totesi ytimekkäästi.

Tämän jälkeen Dana tiedusteli vielä suostuisiko Nino harrastamaan heidän kanssaan jotain muuta kuin tavanomaista seksiä, mutta vastaus oli siihenkin kieltävä.

– Emmä pane. Ette te oo mun tyylisii, emmä haluu, Nino tuhahti.

Aiemmin päivällä Nino paljasti saaneensa aiemmin ADHD-diagnoosin, mutta päättäneensä jättää lääkityksen ottamatta mukaan Big Brother -taloon.