Poliisi vahvisti Staralle: Ei mitään tietoa Big Brotherin tapahtumista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta poistettiin tänään yllättäen BB-Nino. Spekulaatiot hänen poistamisensa syystä vellovat parhaillaan vahvasti sekä verkkolehdissä että keskustelupalstoilla. Hurjimpien huhujen mukaan syynä olisi ollut Ninon maanantainen paljastus synkästä salaisuudesta, johon liittyy murhatapaus.

Viihdelehti Stara selvitti viranomaisilta iltapäivällä huhujen todenperäisyyttä, sillä näin vakavat huhut voivat jatkuessaan aiheuttaa haittaa kyseisen asukkaan maineelle. Helsingin ja Espoon poliisista sekä Keskusrikospoliisista kuitenkin kerrottiin, että heillä ei ole mitään tietoa tapauksesta.

– Minulla ei ole ainakaan Helsingin osalta tietoa asiasta. En tiedä että ketään olisi kiinniotettuna, Helsingin rikospoliisin rikosylikomisario Kari Tolvanen kertoi Staralle.

– En kyseistä ohjelmaa seuraa ja kuulin asiasta vasta nyt. En tiedä asiasta mitään, Espoon poliisin komisario Jukka Kaski puolestaan vahvisti.

– En ole itse tätä korkeatasoista viihdeohjelmaan päässyt seuraamaan, mutta kuulen tästä asiasta nyt ensimmäisen kerran. Ei ole siis meillä ainakaan hoidossa, Keskusrikospoliisin rikosylikomisario Tero Haapala vahvisti.

Spekulaatiot murhaan liittyvistä poliisitutkimuksista voidaan siis unohtaa ainakin toistaiseksi ja keskittyä verkkokeskusteluissa muihin asioihin ja Ninon mahdollisiin sääntörikkomuksiin talossa. Hän on esimerkiksi kosketellut Sampon intiimejä ruumiinosia ilman lupaa ja paljastanut vaitiolovelvollisuutensa piiriin kuuluvien lasten nimiä. Big Brother -ohjelmaa esittävän Subin tiedottajaa ei vielä tavoitettu puhelimitse.