BB: Sänky sai kyytiä makuuhuoneessa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään vietetty ensimmäinen päivä ilman eilen yllättäen häädettyä BB-Ninoa. Samalla talossa on vietetty ehkäpä koko kauden tylsin päivä. Slummilaiset ovat kuluttaneet aikaansa tehtäväalueella autoja purkaen, mutta iltapäivällä paratiisin ajantappamiseen saatiin jo hieman meininkiä.

Paratiisilaiset äityivät nimittäin peuhaamaan makuuhuoneessa oikein toden teolla. Ohjelmassa oli muiden muassa arvausleikkejä ja yleistä peuhausta. Lopulta asukkaat ryhtyivät kisaamaan polttopalloa sängyssä, joten makuuhuoneen sisustus oli joutua koville. BB-Esa J ehtikin jo huolestua siitä hajottaisivatko asukkaat vahingossa jotain peuhatessaan.

Pelivälineeksi otettiin Tonin ehdotuksesta tyyny, joten paikat säilyivät lopulta ehjinä. Ensimmäisen erän voitti BB-Aso, mutta toisella kierroksella BB-Marko sai hänet pois pelistä jo ensimmäisenä. Eniten villistä kisailusta innostui kuitenkin BB-Dana. Samalla myös slummilaisten nimeämiskilpailu julistettiin loppuneeksi.