Asukkaat suivaantuivat häätöäänestyksestä: ”V**un m*lkut!”

Big Brother · Stara.fi

Tällä viikolla Big Brother -talon häätöäänestyksessä ovat BB-Marko, BB-Toni, BB-Kätlin, BB-Esa J, BB-Esa A ja BB-Sampo. Kätlin on mukana omien laskujensa mukaan nyt jo ”neljättä tai viidettä kertaa”. Neitokainen ei nimittäin ole itsekään pysynyt enää laskuissa mukana.

BB-asukkaat ihmettelivät kovasti sitä, että peräti kuusi asukasta on nyt mukana häätöäänestyksessä. Tällä viikolla BB-Minna ei saanut lainkaan nimeämispisteitä, joten hän on selkeästi talon asukkaiden suosikki. Erityisesti Dana oli suivaantunut kuulemistaan nimistä.

– V**un m*lkut! Kuusi vai seitsemän? BB-Dana raivosi häätöäänestyksessä mukana olevien asukkaiden suuren määrän takia.

BB-Justiina valittiin aiemmin tänään talon päälliköksi, joten häntä ei voinut nimetä lainkaan häätöäänestykseen.