BB-Dana mokasi – takaisku slummilaisille

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin tänään jälleen massiivinen uusjako, kun talopäällikkö BB-Justiina sai tehtäväkseen muuttaa asukkaita slummin ja paratiisin välillä. Vaihdos meni yllättävän hyvin, eikä soraääniä juuri kuultu. Pian vuorossa oli kuitenkin takaisku, kun BB-Dana syyllistyi sääntörikkomukseen.

Sääntörikkomuksesta ja siitä aiheutuvasta rangaistuksesta kerrottiin pian uusjaon jälkeen, kun Dana passitettiin päiväkirjahuoneeseen. Rikkomus oli kuitenkin tahaton, sillä Dana oli epähuomiossa ottanut paratiisista mukaansa juomapullon, mitä hän piti yhä päiväkirjahuoneessa kädessään. Rangaistus oli kuitenkin välitön ja armoton.

Rangaistukseksi Dana joutui luovuttamaan pois kaksi slummilaisten patjoista. Yksi patja jäi siis vielä slummiin, jossa on kuitenkin tällä hetkellä niin paljon asukkaita, että patjasta tullee vielä illan aikana kädenvääntöä. Slummilaiset ottivat takaiskun yllättän rauhallisesti vastaan, sillä se kuulosti niin uskomattomalta.