BB-Esa A ihmetteli asukkaiden viinanhimoa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa odotettiin eilen innokkaasti perinteisiä perjantaibileitä, mutta talopäällikkö Justiinan toiveista huolimatta viinaksia ei tippunut. Isoveli jekutti lisäksi asukkaita ilmoittamalla, että varastohuone on auki. Sieltä ei kuitenkaan juomia löytynyt.

BB-Esa A ei koske lainkaan alkoholiin ja hän ihmettelikin asukkaiden alituista valitusta alkoholin puutteesta.

– Onko se ainut asia täällä, olla kännissä, Esa A ihmetteli.

– Vitu**aa, kun pientä oravaa, jolla on käpy jäässä. Varastohuone on nyt auki… Se oli niin tahallista! Justiina valitti bileiden puutetta.

Esan ihmettely ei auttanut, vaan paratiisin asukkaat olivat suivaantuneita, koska juhlia ei tullut. Bileiden puutteeseen haettiin myös syntipukkia, ja erityisesti BB-Aso ja Esa A olivat epäilyjen kohteena. Tänään on Markon syntymäpäivä, joten paratiisilaiset toivovat saavansa juhlat sen kunniaksi vaikka Marko itse siirrettiin eilen slummiin.