Heroes-teinitähti halusi lesbotarinan sarjaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heroes-televisiosarjasta tuttu teinitähti Hayden Panettiere on ehtinyt laajentaa toimenkuvaansa jo myös valkokankaalle elokuvassa I Love Your Beth Cooper. Nyt nuori kaunotar on kertonut toivoneensa suosikkisarjaansa totuttua rajumman juonenkäänteen.

Panettiere onkin saanut toiveensa läpi, sillä hänen roolihahmonsa Claire Bennett tullaan jatkossa näkemään lesbosuhteessa. Hayden itse vihjasi, että Bennett tulee ihastumaan kämppikseensä. Idea uudesta käänteestä oli hänen omansa.

– Minä ikään kuin heitin idean ilmaan. Käsikirjoittajat olivat laittamassa roolihahmoani uuteen ihmissuhteeseen ja minä ehdotin, että toinen osapuoli olisi tyttö tai jotain. He ottivat idean vastaan ja laittoivat sen käsikirjoitukseen. Meillä oli todella hauskaa, Hayden Panettiere kertoi Access Hollywoodille.