Nicolas Cage vararikossa? Pankki haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina lähinnä b-luokan elokuvissa nähty Hollywood-tähti Nicolas Cage on haastettu oikeuteen. Tällä kertaa haastajana on pankki, jonka mukaan näyttelijä ei ole maksanut miljoonalainansa sovittuja lainanlyhennyksiä moniin kuukausiin.

Nicolas Cage otti elokuussa 2007 peräti kahden miljoonan dollarin lainan East West Bank -pankilta. TMZ-julkaisun haltuunsa saaman haasteen mukaan Cagen oli määrä lyhentää lainaa 11.590 dollarilla kuukaudessa, mutta tämän vuoden toukokuusta lähtien lainaa ei ole lyhennetty enää lainkaan.

Nyt pankki hakee supertähdeltä koko lainan mitätöintiä ja vaatii näyttelijää palauttamaan koko lainasumman. Oikeusjuttu on vahvistanut jo pitkään liikkuneita huhuja, joiden mukaan Nicolas Cage olisi lähes vararikossa.