Teinitähti kauhistui fanin tatuoinnista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu teinitähti Taylor Swift on tällä hetkellä yksi maailman menestyneimmistä nuorista tähdistä, ja esimerkiksi viime vuonna hänen albuminsa oli Yhdysvaltojen myydyin. Nyt nuori countrylaulaja on kauhistunut faninsa tatuoinnista.

Keski-ikäinen naispuolinen fani kertoi 19-vuotiaalle Swiftille suunnittelevansa tämän nimikirjoituksen tatuoimista vatsaansa. Taylor luuli naisen vain vitsailevan, mutta väite osoittautui pian todeksi, sillä fani oli tehnyt nimmarista tatuoinnin ja näytti lopputuloksen laulajalle.

– Olin kirjoittamassa nimikirjoituksia kun nainen pyysi nimikirjoitusta vatsaansa ja kertoi tekevänsä siitä tatuoinnin. Vastasin, ett ”Niin varmaan” ja kirjoitin vatsaan todella suuren nimikirjoituksen, Taylor Swift kertoi E! Onlinelle.

– Sitten hän tuli muutaman tunnin kuluttua takaisin tatuoinnin kanssa. Ihan totta. Ja hän oli noin 40 vuotias, eli tarpeeksi vanha ymmärtääkseen asian. Se oli aikamoista omistautumista.

Samassa haastattelussa nuori tähti kommentoi jälleen myös yksityiselämäänsä.

– En ollut kovin suosittu koulussa. Pojat eivät oikeastaan koskaan olleet minun perääni, mutta en välittänytkään siitä. Olen aina ollut tyytyväinen sinkkuna olemiseen. Minusta tuntuu, että paljon asioita voi tapahtua, kun niitä ei varta vasten tavoittele, joten en etsi aktiivisesti poikaystävää.