BB-asukkaiden perjantait kuivuivat – jatkossa tarjolla vain vettä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon lauantai-illan railakkaat bileet ovat johtaneet nyt jatkotoimiin, sillä eilinen meno oli varsin nestemäistä. BB-Toni kutsuttiin asian tiimoilta päiväkirjahuoneeseen ja sieltä palatessaan hänellä oli viesti asukkaille.

– Tästä lähin juomme perjantaisin vain vettä, koska te possut olette käyttäneet koko budjettimme, Toni ilmoitti.

Krapulasta ja morkkiksesta parhaillaan kärsivät asukkaat ottivat tiedon vastaan tyynesti, ja erityisesti alkoholista kokonaan kieltäytyvä BB-Esa A äityi jopa hymyilemään tiedon kuultuaan. Viikonlopun aikana hän onkin jo useampaan kertaan ihmetellyt ääneen kanssa-asukkaidensa viinanhimoa. Tuoreimman käänteen perusteella bileet järjestetään jatkossa muina päivinä.