BB-talossa livepornoa asukkaille

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa juhlittiin eilen Markon syntymäpäiviä varsin railakkaasti ja nestemäisesti. Paratiisin asukkaille järjestettiin Markon syntymäpäivän kunniaksi bileet, vaikka mies itse olikin slummissa.

Juhlakalun sijaan bileissä huomion varasti kuitenkin pienen tauon jälkeen samalle puolelle päässyt lemmenpari BB-Minna ja BB-Esa J. He ottivat nimittäin makuuhuoneen haltuunsa kertaheitolla ja harrastivat seksiä välittämättä siitä, että muut asukkaat seurasivat täysin estottomia petipuuhia silmä kovana.

Erityisesti BB-Sampo ja BB-Dana tarkkailijat session etenemistä ja raportoivat tilanteesta myös muille asukkaille. Synttärisankari Markokin seurasi muiden asukkaiden kanssa toimia. BB-Esa A oli ainoa, joka ei välittänyt lainkaan makuuhuoneen tapahtumista.

– Ai, Esa ja Minna panee tuolla, Sampo ilmoitti.

Tämän jälkeen slummin ja paratiisin rajalle perustettiin varsinainen kisakatsomo juomineen ja pikkusuolaisineen. Katsomosta olikin esteetön näkyvyys makuuhuoneen yhteissänkyyn.

– Nyt Esa J tuli. Mä näin sen kikkelin. On se ihan kivan näköinen. En panis vastaan kyllä yhtään, Dana kertoi tilannetiedon.

– Ihan paksu mut ei kovin pitkä, Sampo kommentoi.

– Mä en ole ikinä nähnyt tollaista, BB-Kätlin ihmetteli.

– Mä saan varmaan jotain traumoja, BB-Sampo valitteli seuratessaan silmä kovana makuuhuoneen touhuja.

– On toi aika perverssiä kyllä, Markokin ihmetteli.

Lopulta touhu loppui ja lemmenpari siirtyi suihkuun. Samalla tuotantotiimi ilmoitti asukkaille, että juhlat loppuisivat kymmenen minuutin kuluttua.