Ed Hardy -muotiguru kiistää ostaneensa Neverlandin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä hetkellä erityisesti Yhdysvalloissa supersuosiota nauttivan Ed Hardy -vaatemerkin luoja, ranskalainen muotisuunnittelija Christian Audigier kiistää huhut, joiden mukaan hän olisi ostanut Michael Jacksonin kuuluisan Neverland Ranchin.

Los Angelesin liepeillä Santa Barbarassa sijaitseva poptähden entinen koti on sitkeiden huhujen mukaan myyty Audigierille 90 miljoonalla dollarilla. Suunnittelija on nyt kuitenkin ilmoittanut, ettei voisi koskaan ostaa kartanoa, joka pitää sisällään vain huonoja muistoja Popin kuninkaasta.

– Michael Jackson ei pitänyt Neverlandista, eikä hän halunnut palata sinne. Siten se ei ole mikään ”Neverland”, Christian Audigier kommentoi Access Hollywoodin mukaan.

Kuollessaan Michael Jackson asui vuokralla Christian Audigierin ja Guess-muotimerkin yhdessä omistamassa Holmby Hills -talossa Hollywood Hillsin luksusalueella. Taannoin Audigier ilmoitti muuttavansa talon museoksi, kun Jacksonin vuokrasopimus joulukuussa päättyy. Tarkoituksena on hankkia taloon mahdollisimman paljon poptähteen liittyvää esineistöä.