Aubrey O’Day stringipeppu pystyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija ja Playboy-malli Aubrey O’Day on ollut viime aikoina otsikoissa tähdittäessään Las Vegasissa Peepshow-esitystä yhdessä muiden muassa kollegansa Holly Madisonin kanssa.

Törkeän ryöstön uhriksi taannoin kotiovellaan Los Angelesissa joutunut kaunotar on nyt julkaissut itsestään yllättävän rohkeita valokuvia Twitter-blogissaan. Kuvissa hän poseeraa kameralle muiden muassa yläosattomissa ja halailee pientä koiraansa stringipeppu pystyssä. Lisäksi hän on ikuistanut rintansa lähietäisyydeltä. Katso kuvat tästä. Kuvat on ikuistettu Peepshow-esityksen takahuoneessa.

25-vuotias Aubrey O’Day on toiminut monipuolisella urallaan muiden muassa laulajana, tanssijana, näyttelijänä, lauluntekijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on poseerannut TV Guiden lisäksi myös Playboy ja Blender -lehtien sivuilla. Aubrey oli mukana Danity Kane -yhtyeessä, mutta ilmoitti viime syksynä eroavansa bändin riveistä.