Paramore perui keikkojaan – laulaja sairastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marraskuun lopussa Suomeen konsertoimaan saapuva Paramore-yhtye on joutunut perumaan keikkojaan bändin keulahahmon sairastuttua. Hayley Williams joutui vetäytymään keikkalavoilta kurkkukipujen takia.

Aiemmin tällä viikolla Kaliforniassa nähtiin bändin Yhdysvaltojen kiertueen aloituskonsertti, mutta sielläkin Hayley Williams joutui taistelemaan viedäkseen keikan kunnialla maaliin. Hän pyysi myös yleisöltä anteeksi ettei voinut antaa kaikkeaan esiintymislavalla.

Nyt laulajalla on todettu kurkunpään tulehdus, ja turnee on päätetty keskeyttää jotta Williams saa parannettua kurkkunsa. Yhtyeen keikat on nyt peruttu ainakin 9. lokakuuta saakka. Laulaja kommentoi tilannetta Twitter-blogissaan.

– En ole koskaan saanut näin paljon tukea faneiltamme, enkä ole koskaan ollut kiitollisempi faneillemme. Heillä ei ole aavistustakaan kuinka paljon heidän tukensa merkitsee minulle, Hayley Williams kiitteli.