Suosikkiartisti pidätettiin epäiltynä naisfanin pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeksi kuluneen vuoden aikana Britannian listoilla hienosti menestynyt N-Dubz -yhtye on joutunut välikohtaukseen konsertoidessaan Skotlannissa. Hiphop-yhtyeen rumpali pidätettiin epäiltynä naispuolisen fanin pahoinpitelystä.

Rumpali Aaron Fagan laitettiin torstaina käsirautoihin ja pidätettiin Glasgow’n liepeillä Strathclyden yliopiston alueella järjestetyn keikan yhteydessä. Tapahtuman järjestyksenvalvojat olivat soittaneet poliisit paikalle rumpalin käyttäydyttyä uhkaavasti, The Sun uutisoi. Rumpali kiistää kuitenkin pahoinpitelyn ja väittää koko jutun olevan vain kateellisten panettelua.

– Tämä on painajaista. Kun olet parrasvaloissa, niin aina joku haluaa sinulle harmia. Totuus on, että koko juttu on pelkkää valhetta, Aaron Fagan kertoi lehdelle.

24-vuotiasta rumpalia pidettiin pidätyssellissä Glasgow’ssa yön yli. Hänet vapautettiin perjantaina aamulla ilman syytettä. Keikkaa edeltäneenä iltana N-Dubz -yhtye voitti kaksi palkintoa mustaan musiikkiin keskittyvässä MOBO-gaalassa.