Barbara Streisand loukkaantui hieroessaan Robert De Niroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvatähti Barbara Streisand on paljastanut loukkaantuneensa vuonna 2004 kuvatessaan Perhe on pahin -elokuvaa yhdessä Robert De Niron kanssa. Tähti loukkasi nimittäin tuolloin peukalonsa hieroessaan vastanäyttelijäänsä kuvauspaikalla.

De Niro sai ylipuhuttua seksiterapeuttia elokuvassa näytelleen Streisandin antamaan kaikkensa hierontakohtauksessa, joka lisättiin käsikirjoitukseen viime hetkellä. Kohtauksen kuvaaminen ei kuitenkaan mennyt putkeen, koska naistähti loukkasi itsensä, koska hieroi miestähteä niin voimallisesti. Streisand paljasti asian brittiläisen Johathan Rossin televisio-ohjelmassa.

– Minun ideani oli, että mukana pitäisi olla kohtaus yhdessä De Niron kanssa, joten se käsikirjoitettiin viime hetkellä. Kuvauksen aikana minulle hoettiin ”Kovempaa, kovempaa”, mutta enhän minä ole mikään ammattihieroja. Totta puhuen minä reväytin molemma peukaloni, Barbara Streisand kertoi.

Näyttelijä joutui hakeutumaan hoitoon vammojensa takia ja hän sai molempiin sormiinsa kortisonipiikkejä, koska sormet eivät suostuneen liikkumaan.