BB-Kätlin löysi vierelleen uuden miehen – Samille kylmää kyytiä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eilen Samin yllättävään seksipaljastukseen pettynyt BB-Kätlin on tänään vältellyt entistä parasta BB-ystäväänsä Samia, joka harrasti viikonlopun juhlissa seksiä toisen kanssa-asukkaansa Justiinan kanssa.

Seksitouhujen paljastuttua Kätlin jätti Samin omaan arvoonsa ja on tänään lähentynyt BB-talon toisen miehen, Esa A:n kanssa. Kätlin on jo aiemmin useaan otteeseen kertonut ettei hän aio harrastaa talossa seksiä, joten talon ulkopuolella seurusteleva Esa on hänelle mieluista seuraa.

Kätlin ja BB-Esa A tekivät päivällä muille asukkaille ruokaa ja he tulivat hyvin toimeen keskenään. Tähän saakka he eivät ole olleet kovinkaan paljon keskenään tekemisissä. Aiemmin neitokainen pyysi yleensä Samia auttamaan talon askareissa, mutta tänään tällaiset pyynnöt on ohjattu Esalle. Sami on puolestaan yrittänyt päästä keskustelemaan Kätlinin kanssa, mutta huonolla menestyksellä. Naisen vastaukset näihin yrityksiin ovat olleet todella kylmäkiskoisia.