BB-Kätlin pettyi Samin seksiseikkailuun – välit poikki

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Sami ja BB-Justiina pääsivät toissayönä intiimeihin petipuuhiin railakkaan juhlaillan jälkeen. Tapaus pysyi asukkailta piilossa kunnes Sami paljasti tapahtumat muille asukkaille eilen illalla suorassa televisiolähetyksessä.

Samin kanssa erittäin tiiviisti tähän saakka viihtynyt BB-Kätlin ei ensin vaikuttanut olevan moksiskaan paljastuksesta, mutta myöhemmin selvisi, että vaalea virolainen yritti vain näyttää tyyneltä ja että hänen sisällään kiehui.

Myöhemmin illalla Kätlin keskusteli asiasta Sampon ja Danan kanssa. BB-Kätlin kertoi että seksipaljastus on muuttanut kaiken hänen ja Samin välillä ja ettei hän halua edes keskustella asiasta Samin kanssa. Sampo ja Dana yrittivät kuitenkin patistaa molempia keskustelemaan asiasta.

– Yritä jutella Samin kanssa sillai vaikka se ei tulis lähelle. Se helpottaisi kaikkien oloa täällä. Se helpottaa sunkin oloa, jos sä juttelet sen kanssa. Se voi aluksi olla vähän vaikeeta mutta kyllä se siitä sit lähtee, BB-Sampo ehdotti.

– Ai minä? Mä en halua änkee sillälailla. Mä en tiedä mistä mä juttelisin. Mä ajattelin että mä annan olla. Ihan sama. Koska mä oon aina ottanut sen ihan kaverina ja sekin on ottanut varmaan mut. Me ollaan oltu just niinku paita ja peppu, kuten ootte huomannut. Mut nyt kaikki on aivan eri lailla, Kätlin kertoi.

– Tuli se kyllä shokkina. Koska mä ajattelin että oonko mä ollut niin sokea, että mä en ole huomannut mitään. Mä löysin aamulla ne housut enkä mä ajatellut niistä mitään. Mä ajattelin että ne oli vain joutuneet sinne. Mä mietin että tuleeko musta nyt niinku yksinäinen täällä, kun tähän saakka on aina ollut joku tukihenkilö, Kätlin avautui tuntemuksistaan.

Lopulta Sampo ynnäsi tilanteen toteamalla, että Kätlinille aiemmin läheinen Sami on vielä talossa, mutta silti henkisesti lähtenyt hänen luotaan. Pian myös Aso tuli tyynnyttelemään Kätliniä ja Toni ilmoitti olevansa vapaaehtoinen Kätlinin uudeksi mieheksi.

– Minun kainaloon voi tulla aina. Mulla on iso sydän, BB-Toni kertoi Kätlinille.