BB-Marko hermostui – BB-Dana paimensi pikkulapsia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummin puolen makuuhuoneessa kokoontuu parhaillaan varsinainen pikkupoikien lastentarha, kun BB-Aso, BB-Sampo ja BB-Toni eivät saa unen päästä kiinni. Täysi-ikäiset pojat hihittelevät ja häiritsevät muita slummilaisia kuin pikkulapset päiväkodissa.

Nukkua yrittänyt BB-Marko hermostui poikien lapsellisuudesta toden teolla kuunneltuaan hihittelyä kymmenen minuutin ajan. Hänen suustaan ryöpsähti ennennäkemättömän pitkä kirosanatulva, jossa lähes jokainen sana oli voimassana. Lopulta hänen oli pakko lähteä vessakäynnille purkamaan suuttumustaan poikien jatkaessa lapsellista pelleilyään.

– Lopettakaa nyt. Te pilaatte tän homman oikeesti. Nyt pitää olla ihan normaali. Lopeta heti. Lopeta nyt s**tana. V**tu te ootte lapsia. V**un pennut, Dana yritti tuloksetta komentaa hysteerisesti hihitteleviä poikia.

Tilanne ei kuitenkaan rauhoittunut, joten Markon tapaan myös BB-Dana katsoi parhaaksi lähteä tuulettumaan talon terassille. Ilmeestään päätellen hän oli varsin pettynyt kolmikon käytökseen.