Jättifestarin ensi kesän liput myytiin loppuun päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin musiikkitapahtumiin lukeutuva brittiläinen Glastonburyn festivaali on aloittanut erittäin vahvasti. Ensi kesän tapahtuman liput on nimittäin myyty loppuun päivässä, vaikka festivaalin esiintyjäkaartiakaan ei ole vielä ilmoitettu.

Somersetissä Englannissa järjestettävän tapahtuman verkkosivuilla julkaistun tiedotteen mukaan vuoden 2010 jättifestivaalin liput tulivat myyntiin sunnuntaiaamuna kello 9.00 ja liput myytiin saman tien loppuun. Kyseessä on tapahtuman juhlavuosi, sillä ensi kesänä festivaalin perustamisesta tulee kuluneeksi 40 vuotta.

– Kiitos kaikille lipun varanneille. Vahvistuksia lähetetään edelleen sähköpostitse. Niille jotka eivät saaneet lippuja kerrottakoon, että tulevien viikkojen aikana myyntiin on tulossa vielä tästä erästä lunastamatta jääneitä lippuja, tiedotteessa kerrottiin.

Lippuja varattiin päivässä huimat 137.000 kappaletta. Toissavuonna tapahtuman lippuja ei myyty loppuun lainkaan, kun pääesiintyjänä oli hiphop-tähti Jay-Z. Monien mielestä väärä pääesiintyjä oli tuolloin syynä lippujen huonoon menekkiin. Nyt tilanne on kuitenkin korjaantunut kertaheitolla. Tänä vuonna tapahtumassa esiintyivät muiden muassa Bruce Springsteen, Blur ja Neil Young.