Katrina Bowden bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Katrina Bowden on tullut televisiokatsojille tutuksi suositusta 30 Rock -televisiosarjasta, mutta viihdelehtien sivuilla hän on vielä tuore tuttavuus. Nyt Bowden on kuitenkin tekemässä kovaa nousua myös sillä rintamalla.

Näyttävä tumma kaunotar on nyt ikuistettu paparazzikuviin uimarannalla, jossa hän nautti Tyynen valtameren vilvoittavista aalloista valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Kuvat saivat heti suuren huomion monissa viihdelehdissä, ja niiden perusteella näyttelijättären voidaan uskoa komeilevan jatkossa yhä useammin otsikoissa. Katso kuvat tästä.

21-vuotias Katrina Bowden, joka on käyttänyt myös nimeä Katie Bowden, on nähty televisiossa muiden muassa Kova laki -sarjassa sekä Fall Out Boy -yhtyeen Dance, Dance -kappaleen musiikkivideossa sekä lukuisissa televisiomainoksissa. Vuonna 2006 hän tähditti One Life to Live -saippuasarjaa vain kahden jakson ajan, koska 30 Rock -sarjan kuvausten aikataulut menivät ristiin saippiksen kanssa. 30 Rock voitti syyskuussa peräti viisi Emmy-palkintoa. Suomessa sarjaa esittää Sub.