Poptähti pahoinpiteli videolla kollegansa – vankilatuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malesialainen poptähti Gary Chaw on pidätetty sen jälkeen kun hän oli pahoinpidellyt syyskuussa kollegansa, hongkongilaisen laulaja Justin Lon. Poliisille tapaus oli harvinaisen helppo, sillä tapaus kuvattiin sattumalta videolle.

Laulaja pidätettiin perjantaina ja päästettiin sittemmin takuita vastaan vapaaksi odottamaan mahdollisen syytteen nostamista ja siitä seuraavaa oikeudenkäyntiä. Poliisi on vahvistanut tiedot uutistoimisto AP:lle. Asian käsittely jatkuu marraskuussa.

Chaw ja Lo ottivat yhteen hongkongilaisen ravintolan edustalla 23. syyskuuta. Tappelu tallentui kännykkäkameralle ja julkaistiin pian internetissä. Videolla poptähti lyö kollegansa maahan ja sen jälkeen potkii tätä. Hän on myöntänyt teon. Hong Kongissa pahoinpitelystä voi saada vuoden vankeustuomion.