Rankka työputki syynä – Jenni Vartiainen sai burnoutin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten edessä -esikoislevyllään upeasti menestynyt poptähti Jenni Vartiainen on työstänyt jo pidempään toista albumiaan. Nyt suosikkilaulaja on kuitenkin paljastanut uupuneensa levynteon tiimellyksessä.

Jenni Vartiainen kertoi Ilta-Sanomille viettäneensä alkuvuoden rauhallisesti, jotta voisi toipua rankasta työputkesta ja sen aiheuttamasta uupumuksesta. Nyt tilanne on kuitenkin jo parempi.

– Olen ollut tarkoituksella poissa kuvioista vuoden alusta lähtien. Aika on mennyt toipumiseen, olen vain levännyt. En meinaa kehdata sanoa, että olin uupunut, koska tästä tulee sitten sitä, että nyt koko akkalauma piipittää, kuinka rankkaa on ollut, Jenni Vartiainen toteaa Ilta-Sanomien haastattelussa.

Vartiainen kertoi kärsineensä myös unettomuudesta. Hän on siis samoilla linjoilla kuin kollegansa Chisu, joka kertoi viikonloppuna Staralle tehneensä esikoislevynsä jälkeen niin paljon töitä, ettei hän edes muista kaikkia keikkojaan ja että pari kuukautta hän kulki kuin sumussa.