Rihanna vilautteli hameenalustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositulla r&b-musiikillaan pinnalle noussut supertähti Rihanna on viime viikkoina noussut lukuisia kertoja otsikoihin alituisilla vilautuksillaan ja muuten vain erikoisilla asuillaan. Uuden hittimusiikin puuttuessa hänellä onkin kova työ pysyä otsikoissa.

Kaikille lienee jo selvää, että Rihanna on valjastanut koko vartalonsa tuottamaan otsikoita viihdelehtiin ja pitämään siten hänet ihmisten mielissä uutta levyä odotellessa. Tämän päivän Rihanna-annos tulee edellisen tapaan Pariisista, jossa Rihanna vietti viikonloppunsa.

Kollegansa Katy Perryn kanssa muotinäytöstä seuraamassa ollut kohupoppari oli pukeutunut osittain läpinäkyvään mustaan minimekkoon, joka tuttuun tapaan paljasti hänen vartaloaan salamavalojen välkkeessä. Katso kuvat tästä ja lisää kuvia tästä. Aiemmin vastaavissa otsikoissa usein ollut Perry sen sijaan oli pukeutunut aavistuksen konservatiivisemmin.