Slummilaiset vaarassa jäädä kiinni juopottelun takia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummilaiset saivat tänään tehtäväkseen näytellä, että heillä on meneillään erityisen raskas tehtävä BB-talon tehtäväalueella ja etteivät he saa lainkaan elintarvikkeita tai juomia. Tehtävän onnistuminen on kuitenkin vaarassa jo nyt.

Slummilaiset saavat nauttia tehtäväalueella ja makuuhuoneessaan runsaasti elintarvikkeita ja muiden muassa alkoholijuomia. Päivällä heille maistui jo viini ja parhaillaan siiderit tekevät hyvin kauppansa makuuhuoneessa paratiisilaisilta piilossa. Slummilaisten humaltuminen on kuitenkin vaarassa romuttaa koko tehtävän.

– Me ollaan pian kaikki niin kännissä. Oikeesti, BB-Dana huomasi juopottelun riskit tehtävän kannalta.

Heidän tulisi esittää paratiisilaisille olevansa kärsiviä, väsyneitä ja nälissään, jotta tehtävä onnistuisi. Jonkun paratiisin asukkaan tulee nimittäin lahjoittaa heille sääntöjen vastaisesti jokin hyödyke tai elintarvike. Mikäli paratiisin puolella huomataan slummilaisten juopumus, on asukkaiden todellinen tilanne vaarassa paljastua.