Ukrainalaislaulaja riisui kaiken musiikkivideolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka ranskalainen electrodance-yhtye Make The Girl Dance julkaisi verkossa musiikkivideon Baby, Baby, Baby. Video nousi nopeasti nettihitiksi, sillä siinä alastomat naiset nähdään kävelemässä Pariisin kaduilla.

Sittemmin samaa ideaa käytettiin lyhyemmässä mittakaavassa myös Yhdysvalloissa. Pariisilaisyhtyeen videota kopioiden Naked Girls Get Interrupted -nimisessä mainosvideossa.

Nyt samaa ideaa kierrättää myös ukrainalainen poptähti Nikita, joka riisuu itsensä alastomaksi autohallissa ja tämän jälkeen kävelee nakuna ympäri autohallia ja ostoskeskusta kappalettaan laulaen. Intiimit paikat on luonnollisesti peitetty esikuvien tapaan mustilla palkeilla. Katso video tästä tai artikkelin alta.