Kauhukomedia Zombieland leffalistan ykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Woody Harrelsonin tähdittämä zombie-komedia Zombieland on noussut suoraan Yhdysvaltojen leffalistan ykköseksi, eli avausviikonloppunsa katsotuimmaksi elokuvaksi. Leffa tuotti lipputuloina 25 miljoonaa dollaria.

Kyseessä on samalla Harrelsonin elokuvauran paras avausviikonloppu. Elokuvassa seurataan kahden miehen selviytymistä zombieiden valloittamassa maailmassa. Elokuvan suosion johdosta kaksi viikkoa ykkösenä komeillut Cloudy With a Chance of Meatballs joutui nyt tyytymään leffalistan kakkossijaan 16,7 miljoonan dollarin lipunmyynnillään.

Viikonlopun kolmanneksi katsotuin oli rapakon takana Pixarin menestysanimaatio Toy Storystä tehty uusi 3D-versio 12,5 miljoonan lipunmyynnillään. Bruce Willisin tähdittämä robottileffa Surrogates ei päässyt 7,3 miljoonan tuloilla edes viiden parhaan joukkoon.