Amy Winehouse esiintyy televisiossa – taustalaulajana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse nähdään ensi lauantaina pitkästä aikaa esiintymässä televisiossa, kun hän on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelman brittiversiossa. Yllätyksenä tulee kuitenkin se, että hän ei esitä omaa musiikkia, vaan toimii ainoastaan taustalaulajana.

Amy Winehouse nähdään televisiossa 13-vuotiaan kummityttönsä Dionne Bromfieldin esityksen taustalaulajana. Dionne on Winehousen oman Lioness -nimisen levy-yhtiön ensimmäinen kiinnitys. He esittävät oman versionsa The Shirelles -yhtyeen vuoden 1961 hitistä Mama Said, joka on Dionnen ensimmäinen singlejulkaisu.

– Amy ja minä rakastamme ohjelmaa, joten oli hienoa kuulla että saan tehdä ensimmäisen televisioesiintymiseni omassa suosikkiohjelmassani. Olen tuntenut Amyn ikuisuuksia ja olemme hyvin läheisiä. Hän on minulle kuin sisko, Dionne kertoi The Sun -lehden mukaan.