BB-Dana purskahti itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa slummilaisten hämäämistehtävä on sujunut tähän mennessä hyvin, sillä paratiisilaiset eivät ilmeisesti aavista, etteivät slummilaiset todellisuudessa tee lainkaan metsurin työtä tehtäväalueella.

Eilen sovitun strategian mukaan BB-Dana purskahti tänään lohduttomaan itkuun Kätlinin seurassa valitellen pääkipua ja janoa. Itkukohtaus meni ilmeisesti täydestä. Kätlin uskoo asukkaiden saavan juodakseen ainoastaan sadevettä ja yritti lohduttaa itkevää slummilaista kyynel omassakin silmäkulmassaan.

– Mua ei toi tehtävä haittaa ollenkaan, eikä haittaa, vaikka ei saisi ruokaa. Mulla on pää kipee, kun ei saa juoda. Voin mennä nälkäisenä nukkumaan, mutta jos ei saa juomaa, janoisena ei voi mennä nukkumaan, Dana kertoi kyyneleiden lomasta.