BB-Kätlin: ”Minulla ei ole enää ketään”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelmassa viime viikonloppuun saakka kuin paita ja peppu olleet BB-Sami ja BB-Kätlin ajautuivat välirikkoon, kun Sami harrasti yllättäen seksiä Justiinan kanssa. Siitä saakka Kätlin on vältellyt Samia.

Tänään Kätlin avautui jälleen tuntemuksistaan muille asukkaille. BB-Dana ja BB-Sampo kuuntelivat virottaren kertomusta.

– Mulla on ollut epämukava olo, en tiedä, miksi ylipäätään on tullut tällainen olo. Huomasin omasta käytöksestä, että olen välttelevä. Ennen Sami oli ihminen kelle halusin ensimmäisenä kertoa asioita, ei se ole enää näin. Nyt mulla ei ole ketään, kenelle voisin kertoa, Kätlin kertoi.

Jo aiemmin Kätlin kertoi pettyneensä Samin toimintaan, joka tuli hänelle shokkina.

– – Tuli se kyllä shokkina. Koska mä ajattelin että oonko mä ollut niin sokea, että mä en ole huomannut mitään. Mä löysin aamulla ne housut enkä mä ajatellut niistä mitään. Mä ajattelin että ne oli vain joutuneet sinne, Kätlin kertoi sunnuntai-iltana.