Jessica Jane Clement on edelleen hottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Jessica Jane Clement on nousemassa kovaa vauhtia otsikoihin myös rapakon takana Yhdysvalloissa. Muodokas tähti ei tosin ole otsikoissa näyttelemisen tai laulutaitojensa, vaan seksikkäiden poseeraustensa merkeissä.

Nyt Jessica Jane Clement on ikuistettu ostoksilla yhdessä poikaystävänsä kanssa. Kauppakasseistaan huolimatta neitokainen tihkui glamouria ja kuvat päätyivät nopeasti viihdelehtiin ympäri maailmaa. Katso kuvat tästä. Taannoin hän poseerasi yläosattomissa brittiläisen Monkey-lehden seksikkäissä kuvissa.

24-vuotias Jessica Jane Clement tuli Britanniassa tunnetuksi poseerattuaan 18-vuotiaana Playboy-lehdessä ja oltuaan mukana myös BBC-yhtiön tuottamasta The Real Hustle -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty muutamissa muissakin sarjoissa, kuten Dream Team ja Celebrity Scissorhands. Yksityiselämästään täysin vaikeneva kaunotar on kuitenkin vahvistanut seurustelleensa jo useiden vuosien ajan.