Mystinen Tanssii tähtien kanssa -kirous jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähtävä Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailu on ollut jo pitkään harvinaisen monilukuisten loukkaantumisten ja muuten surullisten tragedioiden kohteena. Monet kilpailun osallistujista ovat loukkaantuneet tai heidän lähipiirissään on tapahtunut vastaavaa.

Näin on myös parhaillaan Yhdysvalloissa käynnissä olevalla kaudella, jossa on kuluneen viikon aikana nähty kaksi uutta loukkaantumista. Poptähti Aaron Carter loukkasi eilen polvensa harjoituksissa, joten hän ei ilmeisesti pääse osallistumaan seuraavan jakson kisaan vahvasta lääkityksestä huolimatta.

Toinen, paljon mystisempi tapaus, on tapahtunut laulaja Kelly Osbournelle. Hänen sai nimittäin viime viikolla palovammoja ihoonsa, kun hänen ihoaan yritettiin ruskettaa Impulse-merkkisellä spray-suihkeella. Britanniasta tuotu suihke aiheutti kuitenkin kivuliaita palovammoja eri puolille Kelly kehoa, ja hän joutuu nyt turvautumaan peittävään tanssiasuun.

Sen sijaan aiemmin loukkaantunut poliitikko Tom DeLay aikoo osallistua kilpailuun, vaikka hän on saanut lääkäriltään suosituksen olla osallistumatta loukkaantumisensa takia.