Poikaystävä jätti George Michaelin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti George Michael joutunut pitkäaikaisen poikaystävänsä jättämäksi, kun hänen kanssaan peräti kolmentoista vuoden ajan seurustellut Kenny Goss on muuttanut pois parin kodista.

Daily Mirror -lehden mukaan kuuluisa homopari erosi jo viime jouluna, mutta asia tuli julkisuuteen vasta nyt. Pariskunta, perhe ja lähipiiri ovat halunneet pitää eron salassa, koska George Michael on viime aikoina kokenut kovia ja jäänyt kiinni esimerkiksi rattijuopumuksista ja huumeiden käytöstä. Pariskunnan oli määrä rekisteröidä parisuhteensa vuonna 2006.

Lähipiirin mukaan laulajatähti on hermoromahduksen partaalla. Pariskunta erosi, kun George Michael pidätettiin viime vuonna seksipuuhista julkisesta vessasta Hampstead Heathin alueella ja sen jälkeen hän jäi vielä kiinni huumeista. Kenny oli antanut Michaelille monta uutta mahdollisuutta, mutta viimeisimmät pidätykset olivat hänelle liikaa.