Povipommi Jordan raivostui lapselleen tehdystä laulusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varsin likaisen avioeron tänä vuonna läpi käyneet Peter Andre ja Katie ”Jordan” Price ovat edelleen tukkanuottasilla ainakin Jordanin lausuntojen perusteella. Katkerista sivalluksistaan viime aikoina tunnetuksi tullut povipommi on nyt raivostunut pojalleen tehdystä kappaleesta.

Peter Andre on kirjoittanut Unconditional-nimisen kappaleen Harvey-pojalle, jonka isäpuoli hän oli neljän vuoden ajan. Pojan isä on jalkapallotähti Dwight Yorke. Katie Pricen mukaan Andre ei kuitenkaan todellisuudessa rakasta poikaa ja kappale on hänen mukaansa siksi valhetta.

– Hän haluaa nähdä Harveyn vain kahtena päivänä kerran kahdessa viikossa ja se ei ole pyyteetöntä rakkautta, Katie Price kommentoi Heat-lehdessä.

Peterillä ja Jordanilla on kaksi yhteistä lasta. Andre on kuitenkin kertonut jo vuosien ajan pitävänsä myös Harvey’a omana lapsenaan. Samassa haastattelussa Katie kertoi Peterin vaihtaneen puhelinnumeronsa, ettei ex-vaimo voisi enää ottaa häneen yhteyttä.

Katie Price on joutunut ongelmiin eron jälkeisten kännisekoilujensa, miesseikkailujensa, kovasanaisten haukkujensa ja lukuisten sivallustensa takia. Esimerkiksi hänen tuorein kirjansa on joutunut monissa Britannian kirjakaupoissa boikottiin.