Claudia Schiffer iskee hanskat tiskiin – ura catwalkeilla ohi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen 39-vuotias supermalli Claudia Schiffer on tehnyt tähän saakka varsin aktiivista malliuraa niin studioissa kuin catwalkeillakin. Nyt hän on kuitenkin päättänyt lopettaa pitkän uransa muotinäytöksissä.

22 vuoden ajan muotinäytöksissä esiintynyt Claudia Schiffer kertoi kuitenkin jatkavansa uraa vielä valokuvamallina.

– Urani muotinäytöksissä on ohi. En tule kaipaamaan sitä. Työskentelen jatkossakin mallina ja nautin siitä paljon, mutta en halua enää catwalkeille, Claudia Schiffer kertoi MSN-julkaisun mukaan.

Kahden lapsen äiti nousi parrasvaloihin samaan aikaan monien muiden kollegojensa kanssa. Schifferin aikakauden muita supermalleja ovat esimerkiksi Cindy Crawford, Kate Moss, Linda Evangelista, Naomi Campbell ja Christy Turlington.

39-vuotias Claudia Schiffer on yksi maailman kaikkien aikojen tunnetuimpia ja menestyneimpiä supermalleja. Mallintöiden lisäksi hän on ehtinyt kokeilla myös näyttelijänuraa. Hänen elokuviaan ovat muiden muassa Blackout, Black & White ja tuoreimpana Love Actually vuodelta 2003. Lisäksi hän on esittänyt itseään lukuisissa elokuvissa, kuten menestyskomedia Zoolanderissa vuonna 2001.

Taikuri David Copperfieldin kanssa aiemmin naimisissa olleen Schifferin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut yli 500 lehden kansikuvaa. Saksalaisesta yökerhosta aikoinaan malliuralle löydetty Claudia Schiffer on yksi maailman rikkaimmista malleista, ja Forbes-lehden mukaan hänen omaisuutensa oli jo vuonna 2002 arviolta noin 50 miljoonaa euroa.