Supersuositun poikabändin tähdellä sikainfluenssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden levyn tänään julkaiseva ja pian Suomeenkin kiertueellaan saapuvan supersuositun Backstreet Boys -yhtyeen jäsen on sairastunut sikainfluenssaan. Us Magazine -lehden mukaan Brian Littrellilla todettiin eilen tartunta.

Yhtyeen kolme muuta nykyistä jäsentä ovat käyneet lääkärintarkastuksessa ja selvinneet puhtain paperein ainakin tähän saakka. Varmuuden vuoksi bändin lääkäri määräsi kuitenkin koko yhtyeelle ja lähipiirille Tamiflu-kuurin. Bändi palasi juuri Yhdysvaltoihin Japanista, jossa he olivat keikkailemassa.

Tähän mennessä sairastuminen ei ole peruuttanut keikkoja, mutta muita esiintymisiä kyllä. Esimerkiksi eilinen nimmarikeikka New Yorkin Hard Rock Cafessa jouduttiin jättämään väliin samoin kuin haastattelu CBS-kanavan aamuohjelmassa tiistaina. Yhtyeen This Is Us -albumi julkaistaan kansainvälisesti tänään.