Povipommia epäiltiin murhasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2007 kuollut povipommi Anna Nicole Smith nousi aikoinaan otsikoihin 26-vuotiaana mentyään vuonna 1992 naimisiin 89-vuotiaan öljymiljardööri J. Howard Marshallin kanssa. Miehen kuoltua vuonna 1995 alkoi muhkea perintöriita, jonka tiimellyksessä miljardöörin poika E. Pierce Marshall joutui murhasuunnitelman kohteeksi.

Nyt julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan Anna Nicole Smith oli epäiltynä tästä suunnitelmasta. Murhan kohteeksi aiottu Marshall ei halunnut antaa isänsä jättimäisestä omaisuudesta penniäkään onnenonkijana pitämälleen povipommille. Tapausta tutki liittovaltion poliisi FBI, mutta syytettä Smithiä vastaan ei ehditty koskaan nostaa.

Nyt oikeus on määrännyt julkiseksi noin sadan sivun poliisiraportin tapauksesta. Siitä oli kuitenkin peitetty kohdat, joista olisi voinut saada selville miten Smith tapaukseen liittyi tai miten viranomaiset päätyivät epäilemään povipommin osallisuutta. Se kuitenkin käy selville, että FBI kuulusteli Smithiä 3. heinäkuuta 2000. Tuolloin hänen kerrotaan kiistäneen osallisuutensa murhasuunnitelmaan.