BB-Aso: ”Jos miehelle avaa jalat, niin…”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummilaiset ovat useaan otteeseen tuominneet Samin ja Justiinan yhteisen yön ja näistä kahdesta onkin tullut slummilaisten yhteiset inhokit. Slummin asukkaita huoletti eilen illalla myös Kätlinin vointi, sillä heidän mielestään Sami oli käyttäytynyt huonosti Kätliniä kohtaan.

– Jätti sen tollee kierolla tavalla, Dana summasi.

– Se ei saanu siltä. Kätlin on niin yksinäinen, raukka tyttö, Aso ilmaisi oman mielipiteensä.

– Ei Samikaan paha oo, mut sitä harhautettiin. Ei Sami oo tällanen. Kyllä se tykkää Käpsystä. Mut aina, kun on kännissä, niin reikä tarvitaan, Aso totesi.

– Mut jos Sami oikeesti tykkäis Kätlinistä, ei se tekis tollasta, Sampo puuttui keskusteluun.

– Mut joskus se p**pin saaminen on tärkeempää, kaikki tehään p**pin eteen. Mut se on eniten Justiinan vika, koska Justiina ties tästä. Sen ois pitäny olla fiksumpi, koska jos miehelle avaa jalat, niin mies heti käy päälle, Aso summasi.

Slummin asukkaiden sympatiat ovat siis täysin Kätlinin puolella. Mikäli heidän nimeämistehtävänsä onnistuu, ei ole vaikea arvata, ketkä kaksi paratiisilaista slummilaiset saattavat nimeämispisteillään häätöuhan alle.