BB-Esa A teki sen! Rikkoi tietoisesti sääntöjä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa slummilaisten nimeämistehtävä on juuri onnistunut, kun slummilaiset saivat viimein BB-Esa A:n luovuttamaan paratiisin puolelta ison kasan hedelmiä slummin puolelle.

Tahallista sääntörikkomusta edelsi pitkä ja hyvin suunniteltu valitusvirsi, jonka aikana Marko kiroili kovaan ääneen ja uhkasi lähteä koko BB-talosta, ellei meno muuttuisi. Lopulta Danan lohduton itku ja muiden asukkaiden valitusvirret saivat Esan kokoamaan hedelmäkorin, jonka hän luovutti rajan yli Sampolle.

– Saiksä antaa noi? Minna tivasi Esalta, joka tyytyi kuitenkin vain pyörittämään päätään.

– Ei mulle ole tullut mieleenkään antaa sinne mitään kun se on sääntöjen vastaista. Katotaan nyt mitä tästä seuraa kun Esa ton teki. Nyt voi (rangaistus) tulla koko paratiisille. Tai vaan noille, Minna jatkoi.

– Mulla ei ollut munaa tehdä tuota liikettä, mutta ne olis mun puolesta voineet tulla hakemaan, BB-Sami totesi.

Samaan aikaan slummilaiset siirtyivät parantamaan pahaa oloaan makuuhuoneensa puolelle, mutta sinne päästyään he alkoivat kuitenkin hyppiä ja pomppia innoissaan saatuaan huijaustehtävänsä suoritettua onnistuneesti. Heillä oli vaikeuksia pitää hehkutuksensa hiljaisena, etteivät paratiisilaiset huomaisi asiaa.

Pian Esa A kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Hän ei saa kuitenkaan kertoa muille siellä käydyistä keskusteluista.