BB-Justiina haluaisi eristää slummilaiset

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummissa itsekin jo asunut ja slummista päällikkökilpailun voittonsa myötä päässyt BB-Justiina hermostui toden teolla, kun slummissa edelleen asuva BB-Aso kysyi hermostuksissaan nauttiiko Justiina toisten ahdingosta.

Käytöksensä takia varsinkin slummilaisten inhokiksi noussut Justiina otti Ason puheista niin sanotusti herneen nenäänsä. Hän esimerkiksi kertoi hetki sitten Minnalle ettei haluaisi lainkaan nähdä slummilaisia, koska niiden katseleminen pilaa tunnelman.

– Slummin pitäis olla niin eristetty ettei niitä näkyis ollenkaan. Tälläkin puolella menee ihan depikseen. Ei nyt jaksais enää noiden depistä. Ei se auta yhtään noita vaikka me oltais depiksessä, Justiina totesi.

BB-Minna oli hänen kanssaan täysin samaa mieltä ja myös Sami komppasi neitokaista.