BB-Kätlin ja Sami tekivät sovinnon: ”Mä tykkään susta!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa paratiisikin sai tiistai-iltana pienimuotoiset bileet alkoholijuomien sekä paljun ja saunan merkeissä. Meno oli suhteellisen rauhallista, mutta pieni määrä alkoholia sai kuitenkin asukkaat avautumaan.

BB-Sami ja BB-Kätlin ruotivat vihdoin suhdettaan sillä välin kun BB-Justiina oli päiväkirjahuoneessa. BB-Kätlin avasi puheen kertomalla tuntevansa olonsa yksinäiseksi ja toivovansa, että hänellä olisi talossa joku tärkeä ihminen, johon voisi luottaa.

– Muhun voit aina luottaa ja voit luottaa vastaisuudessakin, Sami yritti todistella.

– En mä tiedä, sä oot vähän muuttunu, erilainen Sami, Kätlin vastasi.

– Nyt oikeesti puhutaan tästä. Mä haluan puhua tän asian halki. Millon mä oon muuttunu? Sami tivasi.

– En mä tiitä, siitä on nyt jonkin aikaa, Kätlin kierteli.

– Viime viikolla mä olin sua kohtaan erilainen. Mulla oli viime viikolla monta päivää sellaisia hetkiä, et mä olin tietosesti oman pään sisällä. Mä halusin omaa aikaa. Mä en oo sua kohtaan muuttunut, mä olin vaan hetken aikaa itseni kanssa. Mä tykkään susta tosi paljon ja haluan et meidän välit voi olla jatkossakin niin hyvät kuin mitä ne oli, Sami toivoi.

– Oottekste ollu ihastuneita toisiinne? Minna osallistui keskusteluun.

– Kyllä mä oon ollu Kätliniin ihastunu. Tai en mä tiiä miten tää on menny, mut musta tuntuu, että meidän välit on menny enemmänkin sellaseen syvälliseen ystävyyteen, Sami vastasi.

– Mut mä voin kertoa, että me mentiin slummiin ja sit sä muutuit. Mä huomasin sen, et sä olit etäinen muhun. Sä oot ollu mulle se ykköshenkilö tässä talossa. Sit kun mä sain tietää, en mä halua olla kolmas pyörä. Jos teillä oikeesti on jotain, niin mä en halua tulla siihen väliin, Kätlin summasi.

Sami kertoi Kätlinin oletukset hänen ja Justiinan suhteesta olevan vääriä. Sami myös paljasti Kätlinin olevan aina hänelle tärkeä ihminen talossa.

– Mä satasella tykkään susta ja mä tarviin sua. Tein sen tietoisesti sen pienen kuoreenvetäytymisen. En mä millään muotoa halua pahoittaa sun mieltä enkä sua. Se, mitä tapahtui lauantaina oli pelkkää kännisekoilua, Sami vastasi.

– Olikse pelkkää kännisekoilua? Minna esitti Samille tarkentavan kysymyksen.

– No oli. Me ollaan Justiinan kanssa ihan kavereita.

Illan aikana Sami ja Kätlin viihtyivät hyvin yhdessä ja kävivät muun muassa samaan aikaan iltasuihkussa. Pari vaikutti kuitenkin pitävän tiukan kaverilinjan, sillä fyysiset kontaktit pysyivät minimissään.