Lady Gagasta tulee Gossip Girl -sarjan tähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Lady Gaga on urallaan nähty monissa televisiosarjoissa, mutta näyttelemisen sijaan yleensä esittämässä hittejään. Nyt hänet on kiinnitetty amerikkalaiseen televisiosarjaan.

Lady Gaga tullaan nimittin näkemään suositun Gossip Girl -televisiosarjan vierailevana tähtenä. Aiemmin sarjassa ovat vierailleet muiden muassa Tyra Banks ja Hilary Duff. Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, kuvasi oman osuutensa sarjasta eilen New Yorkissa.

Mistään kovin merkittävästä luonneroolista ei kuitenkaan ole kyse, sillä esimerkiksi Banksin vierailusta poiketen Lady Gaga esittää sarjassa itseään, E! Online uutisoi. Tällä viikolla on liikkunut myös huhuja, että sarjan 9. marraskuuta Yhdysvalloisa esitettävässä jaksossa nähtäisiin ryhmäseksiä. Tätä ei ole kuitenkaan tuotantoyhtiön puolelta vahvistettu.